Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

lørdag 26. februar 2011

Litt tidlig bursdagsfeiring

Fredrik fyller 6 år 15.mars og vi har i grunn siden jul planlagt bursdagsfeiring sammen med de norske kompisene. Av erfaring visste vi at det på noen få uker er vanskelig å etablere nære nok vennskap til de store sammenkomstene og har hauset opp denne dagen litt så han skal føle seg ordentlig feiret.
På dagen tok Jarle med seg gutta igjen på drageflyvningstur til Half Moon Bay, fint vær og lett blåst.


Mødrene fikk litt rolig shopping og planlegging av festen. Jakob ble som tidligere nevnt syk og ble dessverre ikke med på Amerikatur eller feiring. De har vært savnet! Regner med de er ganske så skuffet over at det ikke ble tur og vi har kjøpt små amerikagaver til dem som et lite plaster på såret.

Meny for dagen:
Kylling, nudler og grønnsaker (og spiser dere alt dette SÅ blir det kul dessert altså).
Boller med små marsmellows dyppet i sjokolade, cupcakes med vanillafrozting og blåbær, minimarsmallows og jumbomarsmallows (store som epler).


Vi dekket også bordet etter alle kunstens regler og bordkortforbokstav ble laget av duplolego, alle fikk en lekeblåse, liten robot og racket med ball på plassen sin. De store marsmallowsene tok knekken på oss alle, etter èn sånn var liksom lysten på mer sukker over.


Og det siste som skjedde i dag var at jeg dro ut Arvids tann. Da damene hadde shoppetur til San Francisco, kjøpte vi togbilletter på stasjonen. Maskinveksel på $7 kom i dollarmynt! Har aldri sett dem før. Uansett planla vi at tannfeen måtte komme med amerikansk peng og at det selvfølgelig måtte bli et par sånne dollarmynter. Og nå er det altså siste kvelden med besøk og tiden begynte å renne ut. Etter maten og mens Arvid satt med DS`en gikk jeg bort og trakk den ut. Det har liksom vært min oppgave etter at jeg dro ut Jakob sin tann da vi var sammen på tur til Hemsedal på senhøsten. Kjempemorsomt!

Ingen kommentarer: