Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

onsdag 23. mars 2011

Første langtur

I går ble vi inne etter skole og barnehage. Det regnet ikke, men himmelen så ikke snill ut og mor var sliten etter mye våk på natten. Sto også opp med Fredrik og Jarle fordi vi trodde jeg måtte kjøre ham til skolen pga regn. Men opplett til rett tid og gutten tråkka avgårde med sin far. Han har blitt skikkelig flink og følger bedre med i trafikken samtidig som tempoet er høyere.

Trening
Etter middag hadde jeg fått nok av treningsfri og restitusjon og tenkte jeg skulle ut på en liten rolig tur for å riste løs litt. Bena føltes greie og jeg la meg på en snittfart i underkant av 10km/t og puls på 160. Dette skulle virkelig ikke gjøre vondt. Ingen vondter, akkurat passe med klær, ikke vind. Da jeg hadde løpt 8-9km, føltes det som noen hadde puttet på long-lasting Duracellbatterier og jeg utvidet ruta. Gutta hadde det fint med sparkesykkel i skateparken og jeg fant ut at dette var en gyllen mulighet for livets første langtur.

Tikket inn på 18,6km på 1.56timer. Kjempefornøyd!!! I dag er det restitusjon som gjelder.

Kommentar til gårsdagens tekst
Skrev i går om Paracet og Ibux. I dag fant jeg faktisk en "bigbuy" pakke av begge medikamentene, 500 tabletter i hvert glass og til kun $9.99 per glass!! (underkant av 60 kroner). God dag magesår og levertoxicose!!

Anna kommenterte forresten med at man kjøle ned med is når man kjenner inflammasjonen komme. Takker for tipset! Noen ganger er veien til å velge tabletter altfor kort, selv om legebarn stakkars av og til skulle hatt medisiner og legetilsyn for lenge siden.
Beina mine hadde sikkert klart seg med nedkjøling og restitusjon.

Har også kjøpt The Woods Av Harlan Coben og skal bare lese ut boka jeg holder på med først. Gleder meg.. :o)

Støvelprosjektet
Dro på Nordström Mall for å prøve Hunterstøvler. De er ALTFOR trange rundt leggene. Kjempefine, men den stakkars, bittelille, superpene kineserjenta dro alt hun var god for for å få dem av meg igjen... I tillegg vred de seg rundt mens jeg hadde dem på. Så ikke bra ut.
Prøvde den korte varianten og de satt veldig godt på foten. Men de er jo ikke like kule og absolutt ikke det jeg hadde sett for meg!! Men når får man egentlig vann helt opp til knærne? Så skal min forfengelighet stoppe meg fra komfort og tørre, varme føtter og fortsette med gjennomvåte joggesko eller skal jeg bare innse at lange, slanke raseben, det finnes ikke i mine gener og gå for den kortere, men fortsatt fine modellen. Arg.  
Hunter Short

Eller kanskje man skulle være riktig gal og gå for denne varianten...
Ikke helt min smak, men sikkert kult på noen


6 kommentarer:

Anna sa...

Har lest den boka, den var bra. Ellers får du sikkert atk i Jo Nesbø på engelsk også, det er jo ganske spennende bøker.
Bra tur, 18 km er ikke å skimse av.
Jeg har bestilt flybillet til NY idag:-D

Ingunn sa...

Hei Anna! Tror jeg har lest alt av Jo Nesbø, og Camilla Läckberg og stort sett det som er på norsk. Pleier å ta en forfatter og lese meg systematisk gjennom alle krimbøkene før jeg går løs på neste.. Nå har jeg Coben, i hylla sto det ihvertfall 10 bøker til... Med bøker, blogg og løping har jeg ikke tid til så mye annet, ha, ha.
Har du bestilt billett? Før skatteoppgjøret?? Kult. Dato? Må få bestilt selv også :o)
New York, here we come!

Charlotta sa...

Böcker i all ära, men vilken stövel-nedtur! Men Hunter kan ju bara sörja att dom inte får lov att sitta på dina ben och fötter.
Här går det upp och ned, när det gäller träning. Tränade tre gånger förra veckan och denna vecka skär det sig helt, pga brännkoppor!!! och jobb. Amerikanska pannkakor, Starbucks och mycket bilkörning har satt sina mjuka spår...
Men våren är på väg!!!! Nu kan man köra barnvagn igen, utan att känna sig som en snöplog. Snowracern är i förrådet igen, sista åkturen blev i Vålerengabacken i helgen. Nu är det bara snöfläckar kvar där.
Äntligen.

Ingunn sa...

Charlotta: Deilig at snøen takker for seg.
Men de brennkoppene er standhaftige.
God vask med vann er det viktigste, og hold det så tørt som mulig. Kjedelig det der altså. Nå har du holdt på så lenge at jeg håper du bruker Fucidin på, kjøpes reseptfritt på apoteket. Kruster skal vaskes av før påsmøring. Lykke til!
Hva gjelder trening må man bare bestemme seg for å gjøre det. Sett opp en plan for uka og gjennomfør. Et alternativ når man ikke får gjort annet enn å gå tur er Power Walk. Lang ut og kjenn at pulsen øker. Du skal bli anpusten og gjerne svett. Hold tempo når du begynner å bli sliten, fokus på å gjøre det til en enkel liten treningsøkt -ta tiden.

Anna sa...

Baksmell men so what! Jeg fortjener det;-) New York torsdag 09.06, hjem igjen mandag 13.06.

Vikingen sa...

Du har vel alerede handlet støvler, men har du ikke så fins det Huntress som er større i leggen, men kanskje ikke like hot?
Hvis den grå modellen passer så er den skikkelig lekker både i grå og i svart og fins i andre farger også.
Tenker det ble/blir et par lekre støvler på deg etterhvert!!!